Algemene Informatie

Betonpompen worden ingezet voor het verpompen van beton

  • Makkelijk
  • Kostenbesparend
  • Tijdsbesparend
  • Beton storten op moeilijk bereikbare plaatsen mogelijk

Handig bij betonneren:

– Zwembad
– Tuinhuis
– Binnenvloeren
– Buitenvloeren
– Funderingen
– Op welfsels
– Op predallen
– Potten en balken

Stortbeton bestellen

Daar we beschikken over verschillende soorten betonpompen, kunnen we nagenoeg elk project aan en kunnen wij direct inspelen op wijzigingen en veranderingen in de planning. Er is dus een betonpomp voor elk project!

Onze professionele medewerkers en partners zijn ons visitekaartje

Zij zorgen voor uw tevredenheid! Wij hechten dus vanzelfsprekend veel belang aan de tevredenheid van ons personeel en zorgen dat ze met de beste en nieuwste materialen kunnen werken. De betoncentrales waar wij mee samenwerken zijn door ons zorgvuldig uitgekozen zodat wij kunnen werken met de hoogste kwaliteit van beton, aan de beste prijs. Zaakvoerder, medewerkers, partners en onze klant: SAMEN VORMEN WIJ 1 TEAM! Samenwerking is belangrijk. Bert Beton is 7/7 bereikbaar, ook in het weekend of tijdens het bouwverlof. Bert Beton, uw goede en betrouwbare partner!

Vraag om advies

Bent u niet zeker welke pomp en/of beton het beste past bij uw project? Dan kan u steeds bij onze betoncentrale terecht voor advies. Onze specialisten luisteren naar uw wensen en adviseren u met veel plezier. Ook komen wij graag vrijblijvend bij u op de werf om de situatie te bespreken en de nodige informatie te geven.

Bel ons op 03/899 39 96

Vraag om advies

Bent u niet zeker welke pomp en/of beton u moet bestellen Dan kunt u steeds bij onze betoncentrale terecht voor advies. Onze specialisten luisteren naar uw wensen en zullen u adviseren. Ook komen wij graag vrijblijvend bij u op de werf om de situatie te bespreken en de nodige informatie te geven.

03/899 39 96

Bert Beton Betonpompen