Beton pompen

Voor kleine en grote betonwerken

Actief in heel België en Nederland

Particulieren en Professionele

Heeft u betonpompen nodig? Doe dan een beroep op Bert Beton uit Rijkevorsel. Zo bent u zeker dat de werken op een professionele manier worden uitgevoerd. Als specialist in alles wat met beton te maken heeft, bieden wij hulp op maat aan. Wij stellen zowel materiaal als personeel ter beschikking, zodat u zeker bent dat de werken op een professionele manier worden uitgevoerd.

Kies voor onze betonpompen

Indien u op zoek bent naar betonpompen, kunnen wij met onze betonservice u op verschillende manieren helpen. Zo kunt u bij ons terecht voor het huren van verschillende pompen. Met onze citypompen zijn we in de mogelijkheid om beton te verpompen door leidingen.  Zo is het mogelijk om tot bijvoorbeeld 150m (of verder) beton te verpompen. We hebben betonpompen met verschillende maten van giek. Zo hebben wij een betonpomp voor elk project!

Bekijk onze betonpompen

Vraag een offerte aan

Wilt u betonpompen bestellen bij Bert Beton uit Rijkevorsel en bent u benieuwd naar de prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U kunt ons contacteren via het contactformulier, door een e-mail te sturen naar info@bertbeton.be of door te bellen naar 03/899 39 96. Wij berekenen een prijs op maat, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bert Beton Betonpompen
This site is registered on wpml.org as a development site.