Betonpompen

Voor kleine en grote betonwerken

Actief in heel Belgiƫ en Nederland

Particulieren en Professionele

Heeft u betonpompen nodig? Doe dan een beroep op Bert Beton uit Rijkevorsel. Zo bent u zeker dat de werken op een professionele manier worden uitgevoerd. Als specialist in alles wat met beton te maken heeft, bieden wij hulp op maat aan. Wij stellen zowel materiaal als personeel ter beschikking om uw project zo vlot mogelijk te doen verlopen. Wij hebben hiervoor dan ook een ruim aanbod aan pompen ter beschikking.

Kies voor ons brede aanbod aan betonpompen

Als u op zoek bent naar betonpompen, kunnen wij u met onze betonservice op verschillende manieren helpen. Zo kan u bij ons terecht om verschillende pompen te huren. Een van de opties waarover wij beschikken, zijn onze citypompen. Deze kleine en mobiele pompen verpompen zonder problemen beton door leidingen op plaatsen die anders moeilijk te bereiken zijn. Zo is het mogelijk om tot bijvoorbeeld 150m (of verder) beton te verpompen. We hebben eveneens betonpompen met verschillende maten van giek in ons aanbod. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over betonpompen met en zonder giek, alsook een aanhangwagenpomp. Het is verder mogelijk om via onze betoncentrale stortklare beton te bestellen.

Bekijk onze betonpompen

Vraag een offerte aan

Wilt u betonpompen bestellen bij Bert Beton en bent u benieuwd naar de prijs van ons stortbeton of de verschillende pompen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U kan ons contacteren via het contactformulier of door te bellen naar 03/899 39 96. Wij berekenen een prijs op maat, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bestel snel uw stortbeton en de bijhorende pomp!

Bert Beton Betonpompen