Betonpompen gebruiken via verhuur

Voor kleine en grote betonwerken

Actief in heel België en Nederland

Particulieren en Professionele

Indien u betonpompen nodig heeft moet u bij ons bedrijf zijn voor de verhuur. Bert Beton uit Rijkevorsel is gespecialiseerd in de verhuur van verschillende pompen. Wilt u een klassieke betonpomp of een citypomp huren? Bij ons kan het allemaal.

Bestel uw betonpompen bij deze specialist in verhuur

Wilt u een lading beton laten storten? Dan zal u waarschijnlijk een betonpomp moeten huren. U kunt ons bedrijf inschakelen voor het verhuur. In dat geval krijgt u een pomp met een slang van 40 meter, het nodige gereedschap én een pompbediende die ervoor zorgt dat uw beton nauwkeurig en correct wordt gestort. Wilt u beton laten storten op plaats die moeilijk te bereiken is, zoals bijvoorbeeld een garage of tuin? Dan kunt u best een citypomp huren. Die betonpompaanhanger die u kunt huren, is kleiner, makkelijker te verplaatsen en heeft kortere slangen. Daardoor is deze pomp ideaal voor het storten van beton voor uw garage of andere kleine ruimte.

Bekijk onze betonpompen

Ook uw stortbeton bestelt u bij ons

Ons bedrijf is gespecialiseerd in alles wat met beton te maken heeft. Naast de verhuur van betonpompen bieden we ook de mogelijkheid om stortbeton te bestellen. U hoeft dus niet bij twee verschillende bedrijven uw betonpomp te huren en beton te bestellen. Dankzij onze betonservice bespaart u tijd en geld.

Bekijk onze betonpompen

Vraag een offerte aan voor het huren van uw citypomp of andere pomp

Wilt u graag ons bedrijf uit Rijkevorsel inschakelen voor de verhuur van betonpompen? Geef door of u een citypomp of een andere pomp wilt huren. Wilt u ook beton bestellen? Contacteer ons via het nummer 03/899 39 96 , via het e-mailadres info@bertbeton.be of vul het contactformulier in. Wij bezorgen u een vrijblijvende offerte op maat. Bent u niet zeker of u een citypomp of een klassieke betonpomp moet huren? Dan kunt u steeds bij ons terecht voor advies.

This site is registered on wpml.org as a development site.