Betonpompen gebruiken via verhuur

Voor kleine en grote betonwerken

Actief in heel België en Nederland

Particulieren en Professionele

Indien u betonpompen nodig heeft en een efficiënte verhuur zoekt, moet u bij ons bedrijf zijn. Bert Beton uit Rijkevorsel is gespecialiseerd in betonpompen. Wilt u een klassieke betonpomp of een citypomp huren? Bij ons kan het allemaal. Wij verzorgen namelijk een efficiënte verhuur van allerlei betonpompen!

Bestel uw betonpompen bij deze specialist in verhuur

Wilt u een lading beton laten storten? Dan zal u waarschijnlijk een betonpomp moeten huren. U kan ons bedrijf inschakelen, zodat alles vlot verloopt. In dat geval krijgt u een pomp met een slang van 40 meter, kwaliteitsvol gereedschap én een pompbediende die ervoor zorgt dat uw beton nauwkeurig en correct wordt gestort. Heeft u beton nodig op een plaats die moeilijk te bereiken is, zoals bijvoorbeeld een garage of tuin? Dan kan u het best een citypomp huren. Die betonpompaanhanger is kleiner, makkelijker te verplaatsen en heeft kortere slangen. Daardoor is deze pomp ideaal om te gebruiken in uw garage of andere kleine ruimte.

Bekijk onze betonpompen

Een totaalservice

Onze betoncentrale is gespecialiseerd in alles wat met beton te maken heeft. Naast de verhuur van betonpompen bieden we ook de mogelijkheid om stortbeton te bestellen. U hoeft hiervoor dus niet bij twee verschillende bedrijven te zijn. Door dat samen met een betonpomp of citypomp bij ons te huren, bespaart u heel wat tijd en geld.

Bekijk onze betonpompen

Vraag een offerte aan voor onze verhuurdiensten

Wilt u graag ons bedrijf inschakelen voor de verhuur van betonpompen? Geef door of u een citypomp of een andere pomp wilt huren. Wilt u ook een van onze andere producten bestellen of huren? Contacteer ons via het e-mailadres info@bertbeton.be of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte op maat. Bent u niet zeker of u een citypomp of een klassieke betonpomp moet huren? Dan kan u steeds bij ons terecht voor advies.

Bert Beton Betonpompen