Beton laten leveren

Voor kleine en grote betonwerken

Actief in heel Belgiƫ en Nederland

Particulieren en Professionele

Om beton te laten leveren tot op uw bouwproject, kan u simpelweg ons bedrijf inschakelen. Wij bij Bert Beton in Rijkevorsel zijn al vele jaren bezig met alles dat te maken heeft met stortbeton, waaronder ook het laten leveren. We leveren dit aan in heel Belgiƫ en voorzien telkens een medewerker die de pomp kan bedienen. Onze levering van beton is een totaalservice, zodat u niet van het ene naar het andere bedrijf moet lopen.

Beton laten leveren waar u maar wilt

Vooraleer u beton kan laten storten, moet u wel een onderneming vinden die dat voor u kan leveren. De levering van beton is vooral een hele klus wanneer het project zich op een moeilijk bereikbare plek bevindt. Dat houdt onze betoncentrale echter niet tegen. Wij hebben speciaal materiaal waarmee we overal geraken voor de levering van ons beton. Is er bijvoorbeeld een heel lange slang nodig om het stortbeton te laten leveren? Dan nemen we onze pomp met een giek van 48 meter mee voor de levering van het beton. We zoeken immers steeds manieren om u nog beter van dienst te zijn. Dankzij ons ruime assortiment aan pompen en gereedschap bent u altijd zeker van een kwaliteitsvol eindresultaat wanneer u stortbeton gaat laten leveren.

Bekijk onze betonpompen

Plaats vandaag nog uw bestelling

Stel uw bouwproject niet langer uit en koop ons stortbeton vandaag nog. U kiest eenvoudig zelf wanneer u het beton wilt laten leveren en wij komen stipt aan op de afgesproken dag. Wenst u eerst te weten wat de prijs van het stortbeton en de levering van het beton bedraagt? Neem dan snel contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door ons te bellen op het nummer 03/899 39 96. We geven u graag alle nodige informatie over het laten leveren van beton of andere materialen voor stortbeton.

Bert Beton Betonpompen