Betonpomp bestellen

Voor kleine en grote betonwerken

Actief in heel Belgiƫ en Nederland

Particulieren en Professionele

Wilt u een betonpomp bestellen om op uw werf te gebruiken? Dan kan Bert Beton uit Rijkevorsel u vast en zeker verder helpen. Een bestelling plaatsen voor een betonpomp was nog nooit zo eenvoudig als bij ons. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij onze onderneming terecht voor materiaal van de hoogste kwaliteit.

Een betonpomp bestellen van verschillende lengtes

Indien u een betonpomp bij onze betoncentrale gaat bestellen, krijgt u een volledige service. Naast een betonpomp met 40 meter leiding, voorzien we eveneens het nodige gereedschap en een werknemer die de betonpomp zal bedienen. Heeft u toch een langere leiding nodig? Dat is zeker mogelijk, maar dan dient u hiervoor een meerprijs te betalen. Afhankelijk van waar we moeten pompen, kan u ofwel voor een losse pomp, ofwel een mobiele betonpomp kiezen. Die laatste pomp is ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan woningen, garages of kelders. Heeft u een betonpomp bij ons besteld? Dan komen wij ter plaatse om uw beton te pompen. De afwerking laten we echter aan u over. Wanneer u bij ons een betonpomp gaat bestellen, voorziet u het best voldoende water en cement. Anders kunnen wij de werken niet correct uitvoeren.

Bekijk onze betonpompen

Plaats uw bestelling vandaag nog

Wilt u graag een betonpomp bestellen bij ons? Maak een afspraak door te bellen naar 03/899 39 96 of door een e-mail te sturen naar info@bertbeton.be. We plannen een gesprek in, zodat u uw specifieke wensen kan doorgeven. Op basis daarvan stellen wij een vrijblijvende offerte op. Vraag ons ook zeker om meer algemene informatie te ontvangen over onze diensten.

Bert Beton Betonpompen