Betonpomp bestellen

Voor kleine en grote betonwerken

Actief in heel Belgiƫ en Nederland

Particulieren en Professionele

Wilt u beton laten storten op een werf in Belgiƫ en wilt u een betonpomp bestellen? Dan kan Bert Beton uit Rijkevorsel, nabij Turnhout, u helpen. Bij ons kunt u zowel beton als een betonpomp bestellen. Particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht. Ontdek op welke manier wij helpen.

Een betonpomp bestellen kan bij ons

Indien u een betonpomp huurt bij ons bedrijf, krijgt u een betonpomp met 40 meter leiding, gereedschap en een werknemer die de pomp zal bedienen. Heeft u meer dan 40 meter nodig? Dan dient u een meerprijs te betalen. Afhankelijk van waar we moeten pompen kunt u ofwel een losse, ofwel een mobiele betonpomp huren. Die mobiele betonpomp is ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan woningen, garages of kelders. Heeft u een betonpomp bij ons besteld? Dan komen wij ter plaatse om uw beton te pompen. De afwerking van de beton moet u echter zelf doen. Bovendien moet u als klant genoeg water en cement voorzien, zodat wij de werken correct kunnen uitvoeren.

Bekijk onze betonpompen

Bestel uw betonpomp bij deze specialist

Wilt u graag een betonpomp bestellen bij ons bedrijf uit Rijkevorsel? Maak een afspraak door te bellen naar 03/899 39 96, door een e-mail te sturen info@bertbeton.be of vul het contactformulier. We plannen een gesprek in zodat u uw specifieke wensen kan doorgeven. Op basis van die wensen stellen wij een vrijblijvende offerte op.

Bert Beton Betonpompen