Betonpompaanhanger huren

Voor kleine en grote betonwerken

Actief in heel België en Nederland

Particulieren en Professionele

Bij ons bedrijf uit Rijkevorsel kunt u een betonpomp aanhanger huren. Dat type aanhanger is ideaal voor het storten van beton in kleinere ruimtes dankzij zijn flexibiliteit. Bent u niet zeker of een betonpompaanhanger huren wel de juiste keuze is in uw geval? Vraag gerust advies. Ontdek de voordelen van het van een betonpomp aanhanger.

De voordelen van een betonpompaanhanger huren

Het huren van een betonpompaanhanger biedt heel wat voordelen tegenover het huren van een normale betonpomp. Die aanhanger, ook wel citypomp genoemd, is heel klein en is makkelijk te vervoeren. Doordat de aanhanger zo compact is, kan hij gebruikt worden om beton te storten op plaatsen die moeilijk te bereiken zijn, zoals bijvoorbeeld een smalle steeg of een achtertuin. Daarnaast is het ook goedkoper dan het bestellen van een normale betonpomp. Doordat de slangen van die mobiele pomp kleiner zijn, kunt u ook veel nauwkeuriger te werk gaan.

Bekijk onze betonpompen

Vraag een offerte aan

Afhankelijk van de situatie biedt het huren van een betonpompaanhanger heel wat voordelen. Bent u niet zeker of u in uw geval best een mobiele pomp of een gewone betonpomp kan huren? Dan kunt u gerust advies vragen aan de specialisten van Bert Beton uit Rijkevorsel. Bel ons op het nummer 03/899 39 96, stuur een e-mail naar info@bertbeton.be of vul het contactformulier in. We bezorgen u ook een vrijblijvende offerte op maat.

This site is registered on wpml.org as a development site.