Betonpompaanhanger huren

Voor kleine en grote betonwerken

Actief in heel België en Nederland

Particulieren en Professionele

Bij Bert Beton uit Rijkevorsel kan u een betonpompaanhanger huren. Dat type aanhanger is ideaal om beton te storten in kleinere ruimtes dankzij zijn flexibiliteit. Bent u niet zeker of een betonpompaanhanger huren wel de juiste keuze is voor uw project? Vraag gerust advies en ontdek de voordelen van een betonpompaanhanger.

De voordelen van een betonpompaanhanger huren

Het huren van een betonpompaanhanger biedt heel wat pluspunten tegenover het huren van een normale betonpomp. Die aanhanger, ook wel citypomp genoemd, is heel klein en makkelijk te vervoeren. De compacte pomp hangt u eenvoudigweg achter uw wagen, zodat u deze kan gebruiken om beton te storten op plaatsen die moeilijk te bereiken zijn. Denk hierbij aan een smalle steeg of een achtertuin. Daarnaast is het goedkoper dan een normale betonpomp bestellen. Doordat de slangen van de pomp kleiner zijn, gaat u ook veel nauwkeuriger te werk met het stortbeton dat u bij ons bestelt.

Bekijk onze betonpompen

Vraag advies op maat

Het hangt af van uw project of een betonpompaanhanger huren nodig is. Heeft u besloten gebruik te maken van deze handige aanhanger? Huur deze dan en bestel ineens uw stortbeton tegen een scherpe prijs. Wij leveren beide zo snel mogelijk bij uw werf. Bel onze betoncentrale hiervoor op het nummer 03/899 39 96. Wij bezorgen u graag een vrijblijvende offerte op maat als u het contactformulier invult.

Bert Beton Betonpompen