Prijs van stortbeton

Voor kleine en grote betonwerken

Actief in heel Belgiƫ en Nederland

Particulieren en Professionele

De prijs van ons stortbeton is zeer concurrentieel. Wij bij Bert Beton willen namelijk niet dat u onnodig veel betaalt voor het beton. We staan daarom garant voor een kwaliteitsvolle levering tegen een kleine prijs. U rekent bij ons op een totaalservice en een uitgebreid machinepark dat voor u ter beschikking staat.

Een marktconforme prijs voor kwaliteitsvol stortbeton

De prijs die u betaalt voor onze betonservice, hangt uiteraard af van enkele factoren. Kiest u bijvoorbeeld enkel voor de levering van het beton? Of huurt u eveneens een handige betonpompaanhanger om in te zetten in kleine ruimtes? Dat kan de kosten namelijk wat veranderen. Ook de lengte van de slang zorgt voor een meerprijs indien u een extra lange slang nodig heeft voor de betonpomp. Hoewel de prijs van het stortbeton afhangt van eventuele extra materialen en diensten die u nodig heeft, bent u altijd wel zeker dat u hiervoor de beste prijs betaalt.

Bekijk onze betonpompen

Betaal nooit te veel bij ons bedrijf

Een bouwproject slurpt al genoeg van uw budget op. Het laatste dat u wilt, is te veel betalen voor uw stortbeton. Vertrouw daarom op onze diensten en betaal nooit meer te veel voor uw beton. Wilt u alvast een nauwkeurige schatting krijgen van de prijs voor het stortbeton? Vul dan snel het contactformulier in en we stellen een offerte voor u op.

Bert Beton Betonpompen