Stortbeton bestellen

Voor kleine en grote betonwerken

Actief in heel Belgiƫ en Nederland

Particulieren en Professionele

Bent u een aannemer en wilt u stortbeton bestellen voor op uw werf? Of bent u een particulier en wilt u een betonnen garagevloer? In beide gevallen kunt u terecht bij Bert Beton uit Rijkevorsel. Zowel de kleine particulier als een groot bedrijf kunnen bij ons hun stortbeton bestellen. Wij leveren in heel Belgiƫ. Heeft u ook een pomp nodig? Ook dat lossen we voor u op.

Stortbeton bestellen bij een specialist

Wanneer u stortbeton bestelt, wilt u natuurlijk dat die van goede kwaliteit is. Daarom kiest u best voor een specialist bij het bestellen van stortbeton. Als specialist in beton garanderen we service van topkwaliteit. Wilt u ook een betonpomp bestellen? Dat kan. In dat geval sturen wij een bediende mee die de betonpomp zal besturen. We willen namelijk zeker zijn dat de beton op een juiste manier wordt gestort. Voor de afwerking van de beton zal u echter zelf moeten zorgen.

Bekijk onze betonpompen

Vraag een offerte aan voor uw stortbeton

Wilt u stortbeton bestellen bij ons bedrijf uit Rijkevorsel? Dan bent u natuurlijk benieuwd naar de prijs. Contacteer ons via het contactformulier, via e-mail op info@bertbeton.be of bel naar het nummer 03/899 39 96. We bespreken wat u nodig heeft en stellen op basis van uw wensen een vrijblijvende offerte op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

This site is registered on wpml.org as a development site.