Mobiele betonpomp

Voor kleine en grote betonwerken

Actief in heel België en Nederland

Particulieren en Professionele

Wilt u beton storten op een moeilijk te bereiken plaats, dan is onze mobiele betonpomp de perfecte oplossing. Bert Beton uit Rijkevorsel biedt allerlei betonoplossingen aan, zoals het verkopen van beton en het verhuren van betonpompen. We stellen hierbij zowel grote pompleidingen als een kleinere, mobiele betonpomp ter beschikking. Ontdek of wij u kunnen helpen.

Het nut van een mobiele betonpomp

Wilt u beton laten storten in België? Dan kunt u stortbeton bestellen bij Bert Beton uit Rijkevorsel, nabij Turnhout. Heeft u ook een betonpomp nodig? Dan moeten we eerst bepalen wat voor pomp u best kan huren. Onze standaardpompen zijn 40 meter lang en zijn daarom niet ideaal voor het storten van beton in kleine of moeilijk bereikbare ruimtes zoals tuinen, garages of kelders. In dat geval kunt u beter kiezen voor een mobiele betonpomp of een betonpompaanhanger. Dat apparaat is kleiner, wendbaarder en heeft kortere slangen, waardoor het ideaal is het voor het storten van beton in een kleine ruimte.

Bekijk onze betonpompen

Bestel uw mobiele betonpomp

Bij ons bedrijf kunt u zowel uw mobiele betonpomp als uw beton bestellen. Wij sturen een pompbediende mee, zodat de stortingswerken goed gebeuren. De afwerking van de beton doen we echter niet zelf. Bent u geïnteresseerd? Vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier, via het e-mailadres info@bertbeton.be of bel naar 03/899 39 96.

Bert Beton Betonpompen
This site is registered on wpml.org as a development site.