Mobiele betonpomp

Voor kleine en grote betonwerken

Actief in heel België en Nederland

Particulieren en Professionele

Een mobiele betonpomp van Bert Beton is de perfecte oplossing als u aan het werken bent op een moeilijk bereikbare plaats. Ons bedrijf in Rijkevorsel biedt allerlei betonoplossingen aan en we komen met veel plezier bij u langs in heel België. We stellen zowel grote pompen als een kleinere, mobiele betonpomp ter beschikking voor u. Ontdek hoe wij u kunnen helpen!

Het nut van een mobiele betonpomp

Wilt u beton laten storten op uw werf? Dan heeft u zeker een betonpomp nodig. Een eerste stap is om te bepalen wat voor pomp u het best kan huren. Onze standaardpompen zijn 40 meter lang en zijn daarom niet ideaal voor kleine of afgelegen ruimtes, zoals tuinen, garages of kelders. In dat geval kiest u beter voor een mobiele betonpomp of een betonpompaanhanger. Dat apparaat is kleiner, wendbaarder en heeft kortere slangen, waardoor het ideaal is het voor gebruik in een kleine ruimte. Bovendien is het heel wat makkelijker om deze pomp te vervoeren van het ene naar het andere project.

Bekijk onze betonpompen

Bestel uw verplaatsbare pomp vandaag nog

Bij onze betoncentrale kan u terecht voor alles dat met beton te maken heeft, waaronder ook onze mobiele betonpomp. Wij sturen een pompbediende mee, zodat de stortingswerken correct gebeuren. De afwerking van het beton doen we echter niet zelf. Bent u geïnteresseerd? Vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier of bel naar 03/899 39 96.

Bert Beton Betonpompen